«Σσσσ… Μην πείτε τίποτα… Αυτό είναι το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου της αμερικάνικης Vogue… Συγνώμη Αννα, αλλά οι θαυμαστές μου το αξίζουν!» έγραψε η Lady Gaga στην προσωπική της ιστοσελίδα, αναρτώντας ταυτόχρονα και το εξώφυλλο του γνωστού γυναικείου περιοδικού το οποίο κοσμεί η εκκεντρική σταρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Lady Gaga που «βομβάρδιζε» το fan site της με δεκάδες αναρτήσεις κατά την διάρκεια της φωτογράφισής της για το εν λόγω περιοδικό, δεν μπορούσε παρά να αποζημιώσει τους θαυμαστές της δείχνοντάς τους το εξώφυλλο πριν ακόμη κυκλοφορήσει το τεύχος.

Να σημειώσουμε ότι τo Women’s Wear Daily είχε κάνει αναφορά από τον προηγούμενο Ιούνιο ότι η Lady Gaga θα βρισκόταν για δεύτερη φορά στο εξώφυλλο τoυ γνωστού περιοδικού μόδας αλλά μόλις τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, η Lady Gaga «πόσταρε» στο Twitter μια φωτογραφία του εξωφύλλου αλλά και ένα editorial shot που φέρει την υπογραφή των Mert and Marcus -του φωτογραφικού δίδυμου Μερτ ΄Αλας και Μέρκους Πίγκοτ, γνωστών για τις συνεργασίες τους με μεγάλες σταρ της διεθνούς σόουμπιζ αλλά και από την πρόσφατη σκηνοθετική τους απόπειρα τον Φεβρουάριο του 2012 στο σινγκλ «Girl Gone Wild» της Μαντόνα.

Η Lady Gaga λανσάρει μια μάξι «γοργονέ» τουαλέτα του Mark Jacobs, με ξανθά μαλλιά σε άφρο-στιλ και είναι λιγότερο μακιγιαρισμένη απ’ ότι θα περίμενε κανείς, ενώ όλο το outfit είναι σίγουρα περισσότερο κομψό και λιγότερο… εκκεντρική υπερπαραγωγή στην οποία μας έχει συνηθίσει.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Lady Gaga στο περιοδικό, η τραγουδίστρια αναφέρεται σε όλα: στη ζωή, την καριέρα, την μόδα αλλά και για τους θαυμαστές της -οι οποίοι μάλιστα της χάρισαν και την δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με τους σούπερ σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή αποκάλυψε ότι της αρέσει να αισθάνεται λίγο ανεύθυνη και να συμπεριφέρεται σαν 19χρονη, χορεύοντας τόπλες στα μπαρ ή κάνοντας σεξ στην παραλία.

Επίσης μίλησε για την επίδραση που θέλει να έχει η μουσική της στους θαυμαστές της τονίζοντας ότι δεν θέλει απλώς να κάνει δίσκους για να την αποκαλούν ιδιοφυΐα, αλλά για να ερωτεύονται, να φιλούν τους αγαπημένους τους ή ακόμη και να ανακαλύπτουν κάτι από το παρελθόν τους που θα τους κάνει να αισθάνονται ακόμη πιο γενναίοι.