Τέλος η παραδοσιακή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Μόλις ένα 24ωρο θα διαρκέσει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει την Έκθεση στις 8 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους απαραίτητα αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo-ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Μόλις ένα 24ωρο θα διαρκέσει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει την Έκθεση στις 8 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους απαραίτητα αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo-ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk