Κατάσχεση ζωής

Κατάσχεση ζωής | tovima.gr

Οι 3οο βουλευτές και η ελληνική κυβέρνηση κυβερνούν τη δύστυχη κοινωνία μας τόσο καλά που θέλομε όλοι να φύγομε αλλόφρονες από τούτον τον πολύπαθο τόπο και να αφήσομε μαύρη πέτρα πίσω μας. Πολλοί είναι κιόλας στα ξένα εργαζόμενοι. Κάποιοι έπεσαν από τα μπαλκόνια.

Οι υπόλοιποι υπομένουν παρακολουθώντας κινηματογραφικά έναν εφιάλτη που έγινε η ζωή τους και περιμένουν τη σειρά τους σ’ αυτό το θρίλερ. Άλλοι 300 σύμβουλοι – επιτηρητές από τη Γερμανία έκαναν ό,τι μπορούν να διαλύσουν ό,τι απέμεινε από το ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες.

Ζούμε μήπως λαθραίοι πολίτες σε μία χώρα που δεν ορίζομε πλέον ανάμεσα σε χιλιάδες ως και εκατομμύρια λαθραίους ξένους που ήρθαν για να μείνουν σ’ αυτό το μοναδικό παγκοσμίως μπάχαλο, το κρατικό τσίρκο ελευθέρας εισόδου όπου κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί για την επιβίωση; Με άλλα λόγια πίσω στον καιρό του Νεάντερταλ! Ο Μεσαίωνας είναι πρόοδος συγκριτικά μ’ αυτό που διαμορφώνεται στη χώρα μας εκρηχτικά γρήγορα: από πολίτες ευρωπαϊκού κράτους μετάλλαξη σε ακάλυπτες στην απάτη και το έγκλημα κοινωνικές υπάρξεις.

Κατάσχεση ζωής και περιουσίας απειλεί την πλειοψηφία των μη προνομιούχων Ελλήνων. Ποιο παρόν και ποιο μέλλον αισιόδοξο αποκαλύπτεται; Ποιες νόμιμες αντιδράσεις και ποια φυσικά αντανακλαστικά εκδηλώθηκαν για την προστασία των ανθρωπίνων ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων στην κοινωνία μας πριν την ερήμωση και εγκατάλειψη των εμπορικών κέντρων, της αγοράς και βαθμιαία των αθηναϊκών γειτονιών;

Υποχωρούμε πάλι από τα κεκτημένα, για να καταλήξομε διωγμένοι στην ίδια την πατρίδα μας;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk