Μπορεί το κοστούμι του Daredevil να του στέρησε την «εκτόξευση» στο box office πριν 10 χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως ο Μπεν Άφλεκ δεν έχει τελειώσει ακόμη με τους σούπερ ήρωες.

Σύμφωνα με το Variety, το όνομά του φιγουράρει πρώτο στη λίστα της Warner Bros. με τους επικρατέστερους για την σκηνοθεσία του Justice League, καθώς είναι ο μόνος που έχει λάβει το σενάριο του Γουίλ Μπιλ(Gangster Squad).

Ο λόγος για μια ακόμη υπερπαραγωγή όπου οι Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Aquaman, Flash και άλλοι σούπερ ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο κακό.

Έπειτα από το «The Town» και το πολυαναμενόμενο «Argo», τα οποία έχει υπογράψει σκηνοθετικά, ο Μπεν Άφλεκ αποτελεί πλέον ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της Warner Bros. πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά από αυτές καθώς παράλληλα πρωταγωνιστεί και στις εν λόγω ταινίες.

Ωστόσο ο Μπεν Άφλεκ δεν έχει πει το μεγάλο «ναι» και τίποτε δεν είναι σίγουρο, καθώς στα άμεσα σκηνοθετικά σχέδια του είναι και η κινηματογραφική μεταφορά του «The Stand» του Στίβεν Κινγκ.

Το «Justice League» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2015 και είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπη με τη συνέχεια της περιπέτειας των «Εκδικητών» ( Τhe Avengers), στην πιο επική ίσως μάχη του box office.

Να σημειώσουμε ότι το «The Avengers», η ταινία με τους σούπερ ήρωες της Marvel σε σκηνοθεσία Τζος Γουίντον και πρωταγωνιστές τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζέρεμι Ρένερ και Κρις Χεμσγουορθ σημείωσαν στις αρχές του περασμένου Μαΐου το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών στην Αμερική.