Η Λίντσεϊ Λόχαν θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα βίντεο κλιπ της Lady Gaga, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

To άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα μουσικά βίντεο του νέου άλμπουμ της εκκεντρικής τραγουδίστριας και νέας της φίλης, με την οποία «συναντήθηκαν» στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Χόλιγουντ προσφάτως.

«H Lady Gaga και η Λίντσεϊ Λόχαν προκάλεσαν σάλο τον περασμένο μήνα όταν διέμειναν ταυτοχρόνως στο Chateau Marmont… Και τώρα προκύπτει ότι η Λίντσεϊ θα πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ τραγουδιού από το νέο άλμπουμ της Gaga» αναφέρει στην New York Post ανώνυμη πηγή.

Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συνεργασία. Το μόνο που γνωρίζουμε από το νέο πρότζεκτ της σουπερ-σταρ της ποπ είναι μόνο ο τίτλος του, τον οποίο ανακοίνωσε η ίδια η ίδια στο site της littlemonsters.com αναρτώντας μια φωτογραφία της με τη λέξη «ARTPOP» να αποτελεί το νέο της τατουάζ.

Πολλοί θεωρούν ότι η εν λόγω συνεργασία θα λειτουργήσει περισσότερο υπέρ της νεαρής Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολεί μεν τον τύπο, όχι όμως με τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά με τα νυχτοπερπατήματα και τα προβλήματά της με τον νόμο.

«Θα είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος «ρόλος» της μέχρι τώρα καριέρας της…» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Να σημειώσουμε ότι η 25χρονη σταρ αν και έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Liz & Dick», της τηλεταινίας που θα αναβιώσει τον έρωτα της Λιζ Τέιλορ με το Ρίτσαρντ Μπάρτον μέσα από την συχνότητα τουLifetime και σύντομα θα την δούμε στο «The Canyons» πλάι στον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει στο αληθινό… Χόλιγουντ.

Από την άλλη η Lady Gaga συνεχίζει με τεράστια επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της «Born This Way Ball», ενώ στις 14 Αυγούστου ξεκινάει το ευρωπαϊκό σκέλος των συναυλιών της, με πρώτο σταθμό τη Σόφια, στη Βουλγαρία.