Από την Εϊμι Γουαϊνχάουζ έως τον Λένι Γκράβιτς και από την Τζένιφερ Λόπεζ έως τον Σιλ. Μουσική για τις ώρες των «early drinks» αλλά και των «late shots» πλημμύρισε από την κονσόλα του dj τους χώρους γνωστού club – restaurant της περιοχής της Βάρκιζας. Όχι χωρίς συγκεκριμένη αιτία. Η παρουσίαση νέου cd αποτέλεσε τον άξονα των μουσικών αναφορών της πρόσφατης βραδιάς στο Island.

Ανθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η ΄Αννα Βίσση και η Μυρτώ Κοντοβά, αλλά και σχεδιαστές, όπως ο Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes ή η ΄Ελενα Σύρακα, ηθοποιοί και σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης και άλλοι παρευρέθηκαν στο πάρτι που φιλοξενήθηκε στους χώρους του club – restaurant για το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής μουσική συλλογής.

Ο λόγος για μια διπλή συλλογή που περιέχει αγαπημένα κομμάτια από τους: Gotye Feat Kimbra, Foster The People, Imany, Birdy, Amy Winehouse, Seal, Lenny Kravitz, Nina Zilly αλλά και σε πιο dance ρυθμούς από τους: Loreen, Lykke Li, Lady Gaga, Brian Cross Feat Daniel Gildlund, Pink Noisy και Radio Killer, Jennifer Lopez, Florida και πολλούς άλλους.

Οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν στην «Αθηναϊκή ριβιέρα» μέχρι που αντίκρισαν τη θέα της ανατολής έχοντας πάρει μια δόση αισιοδοξίας που τόσο χρειάζεται η χώρα μας.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis