Η πρώτη φωτογραφία με την Ροσάριο Ντόσον και τον Ντάνι Μπόιλ να περπατούν αγκαλιασμένοι στο Μπράιτον και να φιλιούνται δημοσίως φιγουράρουν στον διεθνή σκανδαλοθηρικό τύπο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Ντυμένη casual, αλλά πάντα κομψή, η 33χρονη ηθοποιός δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ στο πλάι του 53 χρονου διάσημου σκηνοθέτη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, απολαμβάνοντας την βόλτα της στη βρετανική πόλη.

Όσο για τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν, έδωσαν τροφή για ποικίλα σχόλια στον βρετανικό τύπο, καθώς ο Ντάνι Μπόιλ είναι αναμφισβήτητα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών.

«H ηθοποιός του The Sin City πιστή στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων πηγαίνει όχι για χρυσό αλλά για …χρυσή ηλικία!» αναφέρουν με χιούμορ, μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσία της Ροσάριο Ντόσον στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου αλλά και η ανάρτηση στο twitter της μιας φωτογραφία με την ίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο με το σχόλιο «Τι μεγάλη τιμή να παρακολουθείς την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο!» είχαν πυροδοτήσει τις φήμες περί του ειδυλλίου με τον Ντάνι Μπόιλ.