Η επιχείρηση «σκούπα» σάρωσε και οίκους ανοχής

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ χθες Τρίτη έγιναν έλεγχοι από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε 56 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκαν συνολικά 31 φορολογικές παραβάσεις.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ χθες έγιναν έλεγχοι από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε 56 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκαν συνολικά 31 φορολογικές παραβάσεις.

Επίσης ελέγχθηκαν δέκα οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα άτομα, εκ των οποίων δεκαπέντε αλλοδαπές και πέντε ημεδαπές γυναίκες, καθώς και ένας έλληνας, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα.

Επιπλέον για τις έντεκα από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Ακόμη προσήχθησαν πενήντα τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις. Επιπλέον πέντε από τις εκδιδόμενες (τέσσερις ημεδαπές και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.

Επιπλέον συνελήφθησαν ένας άνδρας και δύο γυναίκες για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον προσήχθησαν 140 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk