«Η οικογένεια που βηματίζει μαζί στο κόκκινο χαλί παραμένει και μαζί», είναι τα σχόλια του σκανδαλοθηρικού τύπου για την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του 51χρονου Αντόνιο Μπαντέρας και της 54χρονης Μέλανι Γρίφιθ μαζί με την 16 ετών κόρη τους, Εστέλα, που σκοπό είχε να κλείσει τα στόματα των όσων πυροδότησαν (για άλλη μια φορά) φήμες περί κρίσης στο γάμο τους.

Το ζευγάρι των ηθοποιών συνδεόμενο από το μοναχοπαίδι του, έδωσε το «παρών» με χαμόγελα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που το θέλουν στα πρόθυρα διαζυγίου.

Σύμφωνα με τον τύπο, την κρίση προκάλεσε το «ατυχές» συμβάν με τον Αντόνιο Μπαντέρας να επιδίδεται σε περιπτύξεις με νεαρή ύπαρξη στο Κανκούν.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Αντόνιο είναι ένα άσχημο, δημόσιο διαζύγιο», είχε αναφέρει, ωστόσο, φιλική πηγή του ζεύγους στο PadarOnline. Παρά τα προβλήματά τους, αγαπάει ακόμα τη Μέλανι και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο του».

Πράγματι, η Μέλανι Γκρίφιθ -με έντονα τα σημάδια του χρόνου πάνω της παρά τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί- και ο γοητευτικός της σύζυγος έδωσαν την εντύπωση ενός πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού έχοντας στο πλάι τους την αγαπημένη τους κόρη.

Να σημειώσουμε ότι η Εστέλα γεννήθηκε το 1996, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία των δύο λαμπερών σταρ, η οποία έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Two Much» («Στους δύο οι τρεις είναι πολλοί») σε σκηνοθεσία Φ. Τρουέμπα, όπου ο Μπαντέρας και η Γκρίφιθ συμπρωταγωνιστούσαν με την Ντάριλ Χάνα -η οποία ήταν επίσης παρούσα στο φιλανθρωπικό event. ΄

Το 2010 ο Μπαντέρας είχε μιλήσει εκτενώς για τη σχέση του με την κόρη του. «΄Εχω ένα βραδινό ραντεβού με την κόρη μου κάθε εβδομάδα. Την πηγαίνω για δείπνο μόνη της … και μπορούμε να μιλάμε και να περνάμε λίγες ώρες οι δύο μας», είχε πει στο περιοδικό People.