Ξεκίνησαν οι προσλήψεις των πρώην εργαζομένων της ΑΤΕ στην Πειραιώς

Τις νέες συμβάσεις εργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησαν να υπογράφουν από τη Δευτέρα όσοι εργάζονταν στην παλαιά Αγροτική Τράπεζα, που τέθηκε σε εκκαθάριση

Τις νέες συμβάσεις εργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησαν να υπογράφουν από τη Δευτέρα όσοι εργάζονταν στην παλαιά Αγροτική Τράπεζα, που τέθηκε σε εκκαθάριση.

Με δεδομένη την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας της ΑΤΕ, οι νέες συμβάσεις είναι αορίστου χρόνου και έχουν ισχύ από την 28η Ιουλίου 2012.

Το σύνολο του προσωπικού θα λάβει την αποζημίωση που προβλέπεται από το νόμο σε περίπτωση απόλυσης, ενώ θα προσλαμβάνεται στην Τράπεζα Πειραιώς με τον ίδιο ονομαστικό μισθό, όπως αυτός ίσχυε την 31η Μαΐου 2012.

Σε ό,τι αφορά τα επιδόματα, διευκρινίζεται ότι περιλαμβάνονται στη σύμβαση, εκτός από εκείνα τα επιδόματα που συνδέονται με τις θέσεις εργασίας. Τα επιδόματα αυτά διατηρούνται αν ο υπάλληλος παραμείνει στην ίδια θέση (π.χ. ταμίας).

Επίσης οι πρώην εργαζόμενοι της ΑΤΕ θα ενταχθούν στα ίδια ασφαλιστικά ταμεία που ασφαλίζονται και οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk