Διαγωνισμός ελληνικού διηγήματος

Τριαντάφυλλο, θάλασσα, χελιδόνι, άμμος, κουτί, χώμα, ρoλόι, ησυχία, σελίδα, αέρας, γάλα. Αυτές τις έντεκα λέξεις θα πρέπει να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε στο διήγημά τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό διηγήματος που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Artspot. Κατά τα άλλα, το θέμα είναι ελεύθερο.

Τριαντάφυλλο, θάλασσα, χελιδόνι, άμμος, κουτί, χώμα, ρoλόι, ησυχία, σελίδα, αέρας, γάλα. Αυτές τις έντεκα λέξεις θα πρέπει να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε στο διήγημά τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό διηγήματος που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Artspot. Κατά τα άλλα, το θέμα είναι ελεύθερο. Στόχος των διοργανωτών του 3ου διαγωνισμού διηγήματος «ΛογωΤέχνης» είναι να αποκαλύψει την ισχυρή δημιουργική δυναμική των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.

Τα υποψήφια διηγήματα θα κρίνει πενταμελής επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Ελένη Γκίκα, συγγραφέα-κριτικό βιβλίου, Κώστα Μουρσελά, συγγραφέα, Γιάννη Ξανθούλη, συγγραφέα, Χρήστο Οικονόμου, συγγραφέα, Γιάννη Φαρσάρη, υπεύθυνο διοργάνωσης του διαγωνισμού.

Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 1.000 λέξεις και πρέπει να υποβληθούν ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2012. Τα 20 καλύτερα διηγήματα θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Καλέντη.

Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν οι Εκδόσεις Καλέντη, η ανοικτή βιβλιοθήκη Openbook, η δικτυακή κοινότητα καλλιτεχνών Artspot και η εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Lollypop.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk