Η αδερφή του Μάικλ Τζάκσον, Τζανετ, με επίσημη δήλωση των δικηγόρων της διαψεύδει την γνησιότητα της διαθήκης του βασιλιά της ποπ, ενώ ταυτόχρονα αρνείται τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να πάρει την κηδεμονία των τριών παιδιών του από την νόμιμη κηδεμόνα τους την μητέρα της Κάθριν Τζάκσον.

«Τις τελευταίες μέρες, έχουν αναφερθεί από τα μίντια ανυπόστατες ειδήσεις, περί απαγωγής της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και της λεκτικής και σωματικής κακοποίησης ενός από τα παιδιά του. Πρόσφατα οι εκτελεστές της διαθήκης του Μάικλ μαζί με την ομάδα των διαχειριστών της περιουσίας του έχουν εκδώσει μια περιοριστική διαταγή, που απαγορεύει στους θείους τους Τζάνετ, Ράντι και Ρέμπι να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά και την μητέρα του Μάικλ Τζάκσον…» αναφέρει η δήλωση των δικηγόρων της Τζάνετ Τζάκσον.

«Επιδιώκουν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτα ρήγματα μέσα στην οικογένεια μας και να απομονώσουν την Κάθριν και τα παιδιά από οποιονδήποτε αμφισβητεί την διαθήκη του Μάικλ….» προσθέτουν οι δικηγόροι της διάσημης τραγουδίστριας και αδερφής του Μάικλ Τζάκσον.

Επίσης μέσω της εν λόγω δήλωσης αμφισβητείται και η γνησιότητας της διαθήκης του βασιλιά της ποπ.

«Οι εκτελεστές της διαθήκης, δεν έχουν εξηγήσει ακόμη, πως ο Μάικλ Τζάκσον υπέγραψε μια διαθήκη στην Καλιφόρνια, ενώ υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις πως βρισκόταν στην Νεα Υόρκη. Δεν έχουμε κανένα οικονομικό συμφέρον από αυτή την αμφισβήτηση. Πιστεύουμε όμως, πως αν αποδειχθεί ότι δεν είναι έγκυρη, τότε η εκτέλεση της διαθήκης και η διαχείριση της περιουσίας θα γίνουν από ένα εντελώς διαφορετικό καθεστώς, προς το συμφέρον των παιδιών του Μάικλ, όπως ο ίδιος επιθυμούσε».

Να θυμίσουμε ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο δικαστής που ασχολείται με το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον, Μίτσελ Μπέκλοφ, έπειτα από σχετική διαμάχη που προηγήθηκε, είχε υπογράψει συμφωνία δίνοντας και πάλι την κηδεμονία των Πάρις, Πρινς και Μπλάνκετ στην 82χρονη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον και στον ανηψιό του Τι Τζέι Τζάκσον-γιο του αδερφού του Τίτο Τζάκσον.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι όποιος αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών θα μπορεί να διαχειρίζεται και την περιουσία του Μάικλ Τζάκσον.