Ένα ακόμη δυνατό όνομα έρχεται να προστεθεί στο λαμπερό καστ της νέας ταινίας του Σκορτσέζε.

Ο λόγος για τον φρεσκοπαντρεμένο Μάθιου Μακόναχι -που περιμένει μάλιστα το τρίτο του παιδί με την σύζυγό του Καμίλα Αλβές- ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο «The Wolf of Wall Street».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 42χρονος ηθοποιός έχει ήδη υπογράψει προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο πλάι των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ζαν Ντουζαρντέν.

Ο Μάθιου Μακόναχι θα υποδυθεί τον Μαρκ Χάνα, ένα από τα πρώτα αφεντικά και μέντορα του Τζόρνταν Μπελφορτ, την ζωή του οποίου αφορά η εν λόγω ταινία.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια την κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας του επιτυχημένου χρηματιστή Τζόρνταν Μπελφορτ, ο οποίος παντρεμένος με ένα μοντέλο ζει μια έντονη και λαμπερή ζωή, εθισμένος στα ναρκωτικά και νοικιάζοντας ιερόδουλες, όταν τελικά τον στέλνουν φυλακή για ασφαλιστική απάτη και ξέπλυμα χρήματος, τη δεκαετία του ’90.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον ρόλο του Τζόρνταν Μπέλφορτ, ενώ ο Ζαν Ντουζαρντέν θα υποδυθεί έναν Ελβετό τραπεζίτη. Το καστ συμπληρώνουν οι Τζόνα Χιλ, Ρομπ Ρέινερ και Κάιλ Τσάντλερ.

Την προσαρμογή του σεναρίου έχει κάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ συγγραφέας και παραγωγός Τέρενς Γουίντερ, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη.