Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μαρίτιμο, σε αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη (9/8) στην Πορτογαλία. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 48′ με τον Ράγιος αλλά η Μαρίτιμο ισοφάρισε με τον Φιντέλις στο 72′.

Στο πρώτο ημίχρονο η πορτογαλική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 4′ με τον Έλντον που έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας απο πλεονεκτική θέση. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Ράγιος να εκμεταλλεύεται άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Μαρίτιμο, Σαλίν, και να κάνει το 1-0 (48′).

Η Μαρίτιμο στην συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 72′, όταν ο Φιντέλις βρέθηκε απέναντι από τον Μπάντη και τον νίκησε. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διατητής:Γκλόντζοβιτς (Σερβία)

Κίτρινες:Αλβάρες, Κουρμπέλης, Πιπίνη – Ρούμπεν, Λουίζ, Ντανίλο, Σάμι

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης):Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης (68΄ Έγκον), Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο (86΄Μπακασέτας), Ναβάρο, Φραγκουλάκης (46΄Σανκαρέ), Ράγιος, Περόνε.

Μαρίτιμο (Μάρτινς):Σαλίν, Μπρίγκελ, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρούμπεν, Μιράντα, Λουίζ, Ντανίλο (87΄Ιγκόρ), Σάμι, Έλντον (74΄ Ροντρίγκο Αντόνιο), Φιντέλις (85΄ Αντίλσον).