Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος, Πειραιώς και Συγγρού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα, Πέμπτη και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σε τμήματα της Λ. Ποσειδώνος, Λ.Συγγρού και Πειραιώς λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα, Πέμπτη και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σε τμήματα της Λ. Ποσειδώνος, Λ.Συγγρού και Πειραιώς λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της στάσης λεωφορείων «Φλοίσβος» έως τη Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, κατά τις ώρες 00:01 έως 07:00.
  • Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Αλίμου έως την οδό Πικροδάφνης – Ελλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 00:01 έως 07:00.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Δημητρακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Καλλιρρόης έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Λυσικράτους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.
  • Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλατείας Ομονοίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης. Στα τμήματα από Μενάνδρου έως Δεληγιώργη και από Σωκράτους έως Μενάνδρου (λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο κατά τις ώρες 00:30 έως 05:00.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται στους παραπάνω οδικούς άξονες στα 40 χλμ. ανά ώρα στην περιοχή των έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk