Στο Μεξικό επεκτείνεται η Intralot

Εδραιώνει την παρουσία της στη Λατινική Αμερική η Intralot με την εισοδό της στην αγορά του Μεξικό, μια χώρα με 100.000.000 πληθυσμό

Εδραιώνει την παρουσία της στη Λατινική Αμερική η Intralot με την εισοδό της στην αγορά του Μεξικό, μια χώρα με 100.000.000 πληθυσμό.
Σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρονικών συστημάτων λοταριών και σχετικών υπηρεσιών Sorteo Games υπέγραψαν πενταετή συμφωνία για την ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων προϊόντων στη Loterνa Nacional, την Εθνική Λοταρία του Μεξικό.
Το πρώτο προϊόν που θα αναπτυχθεί είναι το παιχνίδι της Intralot, το ΚΙΝΟ. Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι η Ιntralot θα παρέχει την πλατφόρμα τεχνολογίας, τα τερματικά και τις λειτουργικές υπηρεσίες, οι οποίες θα επιτρέψουν την υλοποίηση του ΚΙΝΟ, καθώς και των νέων τυχερών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια θα προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT, LOTOS™ O/S, προσαρμοσμένης στις ανάγκες της Sorteo Games, η οποία διαθέτει τα απαιτούμενα από την Εθνική Λοταρία συμβόλαια και τις απαραίτητες άδειες για την ανάπτυξη καναλιών διανομής και σημείων πώλησης. Επιπρόσθετα, η Sorteo θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα τερματικά του ΚΙΝΟ και για την πώληση άλλων τυχερών παιχνιδιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk