Κύπρος: Το βασικό πρόβλημα είναι η έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα

Το στοιχείο της έκθεσης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος στην ελληνική οικονομία επαναλαμβάνει στην αξιολόγηση του ο οίκος Standard and Poor’s σύμφωνα με δηλώσεις του Στέφανου Στεφάνου ο οποίος σχολίασε τη νέα υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας σε ΒΒ από ΒΒ+.

Το στοιχείο της έκθεσης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος στην ελληνική οικονομία επαναλαμβάνει στην αξιολόγησή του ο οίκος Standard and Poor’s σύμφωνα με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανου Στεφάνου ο οποίος σχολίασε τη νέα υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας σε ΒΒ από ΒΒ+.

Ο κ. Στεφάνου σημείωσε ότι η έκθεση του κυπριακού τραπεζικού συστήματος στην ελληνική οικονομία ως το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η οικονομία, επαναλαμβάνουν και οι άλλοι οίκοι αξιολόγησης.

Αυτή είναι η βασική διαπίστωση, η οποία «απαντά σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκρύβουν το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία και τα προβλήματα, ασφαλώς, που είτε ενισχύει είτε προκαλεί αυτό το βασικό θέμα στην κυπριακή οικονομία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk