Την γνώμη των πολιτών για την ΕΛ.ΑΣ ζητά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Τις γνώμες των πολιτών για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει ζητά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Για το λόγο αυτό δημιούργησε από σήμερα ειδική διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας στις ιστοσελίδες του υπουργείου

Τις γνώμες των πολιτών για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει ζητά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Για το λόγο αυτό δημιούργησε από σήμερα ειδική διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας στις ιστοσελίδες του υπουργείου (www.yptp.gr) και της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) με τίτλο «Ανοιχτός Διάλογος με τους πολίτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτη φάση η φόρμα επικοινωνίας θα διατηρηθεί για ένα χρονικό διάστημα 2-3 μηνών και αναλόγως το ενδιαφέρον των πολιτών δεν αποκλείεται να υπάρξει παράταση της λειτουργίας της.

Στόχος είναι, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, να γίνει μια «σφυγμομέτρηση» για τις απόψεις των πολιτών για την Αστυνομία διευκρινίζοντας επίσης πως, εάν κάποιος επιθυμεί να γράψει τα στοιχεία του -καθώς είναι προαιρετική η αναγραφή τους-, διασφαλίζεται πως θα παραμείνουν μόνο στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών του Αρχηγείου και δεν θα είναι προσβάσιμα σε τρίτα πρόσωπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk