Θωμάς Μαύρος: Ή εγώ, ή αυτοί…

Λάβρος κατά των μετόχων (δηλαδή του κ. Νίκου Νοτιά και των Supporters οι οποίοι από κοινού έχουν στην κατοχή τους περίπου το 75% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ) παρουσιάστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ο κ. Θωμάς Μαύρος ο οποίος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ασχολείται με τον σχεδιασμό και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης.

Λάβρος κατά των μετόχων (δηλαδή του κ. Νίκου Νοτιά και των Supporters οι οποίοι από κοινού έχουν στην κατοχή τους περίπου το 75% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ) παρουσιάστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ο κ. Θωμάς Μαύρος ο οποίος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ασχολείται με τον σχεδιασμό και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης.

Ωστόσο πλέον αξιώνει και τον σχηματισμό νέου ΔΣ. μέσω του οποίου θα αποκτήσει και τον έλεγχο της εταιρείας, ζητώντας από τους μετόχους να ελευθερώσουν τις μετοχές της ΠΑΕ προκειμένου να τις διαχειριστεί εκείνος κάνοντας άνοιγμα στον κόσμο της ΑΕΚ μέσω (ενός αόριστου πάντως επί της παρούσης) σχεδίου λαϊκής βάσης.

Στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Κυριακής (29/7) με εκπροσώπους των μετόχων και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Κώστα Παπαδημητρίου, ο κ. Μαύρος ξεκαθάρισε ότι θέλει τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας, δίχως ωστόσο να αποδέχεται το αξίωμα του προέδρου ώστε να πάρει στις πλάτες του και τις νομικές ευθύνες που αναλογούν στη θέση αυτή.

Αυτό που ζήτησε ήταν το να αποχωρήσουν οι νυν μέτοχοι παραδίδοντας τα μερίσματά τους, δίχως ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε ποιον αυτά θα μεταβιβαστούν από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει την επιθυμία να τις παραλάβει στο όνομά του. Επαναλάμβανε συνεχώς ότι «θα περάσουν στον κόσμο» δίχως ωστόσο να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Σήμερα ο κ. Μαύρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας πήρε θέση απέναντι σε όλα αυτά και ανέφερε όσα ο ίδιος πιστεύει ότι συμβαίνουν εντός κι εκτός της ΠΑΕ ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να περάσει μέσω εκείνου στον έλεγχο του φίλαθλου κόσμου της προκειμένου να εξέλθει από το πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Ιδού όσα τόνισε:

«Γιατί κάθονται αυτοί οι κύριοι; Τέλειωσε! Ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ. Αν δεν θέλουν, ας βάλουν 5 εκατ. ευρώ για να σώσουν την ομάδα. εχουν φάει τα πάντα, δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Ποιος έφτασε την ΑΕΚ εδώ; Να μας το πούνε! Αν όχι, να το βουλώσουν και στο καλό».
Η θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους οι μέτοχοι, ή θα μπουν νέα πρόσωπα για να σώσουν την ΑΕΚ. Αν βρουν λεφτά και σώσουν την ΑΕΚ, τότε όλα καλά, όμως μόνο λόγια είναι όλοι τους. Από πράξεις τίποτα. Νομίζουν ότι είναι δικό τους είναι το κατάστημα. Το παρελθόν τελείωσε. Αν υπήρχε λύση σωτηρίας δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Στηριζόμαστε στον κόσμο της ΑΕΚ.
Εχουν τα καράβι γεμάτο τρύπες μεσοπέλαγα. Τα θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να έχουν δικά τους μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κάνατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλύτερη πρ΄τοαση για τη σωτηρία της δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν στο σπίτι μου. Αυτοί δεν ξέρουν καν τι θέλουν, είναι μπερδεμένοι. Γιατί όμως επιμένουν να είναι στην καρέκλα; Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα και από τον Μπολτ.
Δεν θα είμαι πρόεδρος, αλλά επίτιμος πρόεδρος και θα ελέγχω το ποδοσφαιρικό κομμάτι, θα είμαι υπεύθυνος για την ομάδα. Εχω ενδείξεις για εσωτερικές τρικλοποδιές αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Οταν έχεις ειλικρίνια δεν φοβάσαι. Με απόλυτη αγάπη προς την ομάδα μου ήρθα παρατώντας τα πάντα. Τι να μου κάνουν; Αν κάποιος πάει να βάλει τρικλοποδιά στην ΑΕΚ εφόσον αναλάβω, θα τελειώνει. Ας είναι η γυναίκα μου ή το παιδί μου. Μπροστά στην ΑΕΚ δεν υπολογίζω κανέναν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk