Απολογισμός της μέχρι τώρα παρουσίας μας από τον Καπράλο

Στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του πινγκ πονγκ, στο ExCel του Λονδίνου, βρέθηκε το πρωί ο Σπύρος Καπράλος, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Καλλινίκου Κρεάνγκα στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του πινγκ πονγκ, στο ExCel του Λονδίνου, βρέθηκε το πρωί ο Σπύρος Καπράλος, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Καλλινίκου Κρεάνγκα στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Προχώρησε μάλιστα σε έναν πρώτο απολογισμό της ελληνικής παρουσίας στους Αγώνες. «Αφήσαμε πίσω μας τα δύσκολα τα πρώτων ημερών, που ήταν εξωαγωνιστικά, και τώρα έχουμε μπει σε πλήρη ρυθμό αγώνων. Όπως πάντα στον αθλητισμό, έχουμε τα καλά και τα κακά. Μέχρι στιγμής έχουμε επιτυχίες, οι οποίες μας δίνουν ευχαρίστηση, καθώς βλέπουμε τους αθλητές μας να προχωρούν και να διεκδικούν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, και αποτυχίες που μας στενοχωρούν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο κ.Καπράλος στο ΑΜΠΕ και συνέχισε:

«Η μέχρι τώρα παρουσία μας είναι επιτυχημένη, αν και 2-3 από τις ελπίδες μας για μετάλλιο αποχαιρέτησαν τους Αγώνες, και αναφέρομαι στον Μάρα, τη Μιλλούση και την Μπουκουβάλα. Δεν πειράζει όμως, αρκεί οι αθλητές μας να προσπαθούν για το καλύτερο. Ιδίως ο Μάρας έκανε το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ΄όλους τους αθλητές, αλλά αυτό εμπεριέχει και έναν παράγοντα κινδύνου. Δυστυχώς ήταν άτυχος. Αν τα είχε καταφέρει, θα ήταν τώρα στον τελικό και θα λέγαμε πόσο καταπληκτική ήταν η εμφάνισή του. Η επιτυχία με την αποτυχία στον αθλητισμό κρέμεται από μία τρίχα και δυστυχώς στην περίπτωση του Μάρα η τρίχα κόπηκε».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Χρήστου Τσακμάκη, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μηδενική υποστήριξη που έχει στην προσπάθειά του είπε: «Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Σε μια τετραετία μεγάλων οικονομικών δυσκολιών, με τις εγκαταστάσεις στη χώρα μας να μη λειτουργούν, ο Χρήστος Τσακμάκης είχε πολύ δύσκολο έργο. Με την πικρία του μετά από μία κακή εμφάνιση, είναι λογικό να σκέφτεται ότι οι δυσκολίες αυτές του στέρησαν τη διάκριση. Νομίζω ότι θα το ξανασκεφτεί ψύχραιμα, νομίζω ότι αισθάνεται Ελληνας, έχει δει ότι δοξάστηκε στην Ελλάδα από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς και ελπίζω να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να τον έχουμε και στη συνέχεια. Ελπίζω και ο Τσακμάκης και όλος ο ελληνικός αθλητισμός να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk