Σούνιο: Ενοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου

Ενοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο στο Σούνιο έγινε στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Δυο άτομα προσποιούμενα τους πελάτες μπήκαν στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο. Ακολούθως με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπάλληλο και άρπαξαν από τις προθήκες άγνωστο αριθμό κοσμημάτων μεγάλης αξίας. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο και μάλιστα πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Ενοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο στο Σούνιο έγινε στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής.

Δυο άτομα προσποιούμενα τους πελάτες μπήκαν στο ξενοδοχείο και απείλησαν αρχικά τον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης (security) που βρίσκονταν στην είσοδο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν την υπάλληλο.

Ακολούθως άρπαξαν από τις προθήκες άγνωστο αριθμό κοσμημάτων μεγάλης αξίας. Μετά τράπηκαν σε φυγή με όχημα τύπου τζιπ όπου τους ανέμενε συνεργός τους και μάλιστα πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας ενώ όπως διαπιστώθηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ήταν κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την υπόθεσης μέσα από το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος και από μαρτυρίες ατόμων που είδαν τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk