Η Μαντόνα δεν σταματά ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, όχι τόσο για τη μουσική, όσο για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της. Αυτή τη φορά εξόργισε τους φανατικούς θαυμαστές της στη Γαλλία, όπου διέκοψε της πολυαναμενόμενη συναυλία που έδωσε στο στάδιο Olympia μετά από μόλις 45 λεπτά. Ο κόσμος ένιωσε προδομένος και τα Μέσα έσπευσαν να την κριτικάρουν έντονα για αυτή τη σύντομη εμφάνιση, τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές των εισιτηρίων ήταν ιδιαίτερα τσουχτερές.

Η βασίλισσα της ποπ όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει μια περισσότερο λογική εξήγηση μέσα από το επίσημο διαδικτυακό της τόπο, όπου και έγραψε: «Η εμφάνιση μου στο Olympia ήταν μια μαγική στιγμή για μένα και ήταν πραγματικά ένα δώρο να βρίσκομαι τόσο κοντά στους φαν μου. Δυστυχώς προς το τέλος της συναυλίας –αφού έφυγα από τη σκηνή- μερικοί κακοποιοί που δεν ήταν οπαδοί μου βρέθηκαν στη σκηνή και άρχισαν να πετάνε πλαστικά μπουκάλια, υποκρινόμενοι πως είναι θυμωμένοι φαν μου. Τα Μέσα επικεντρώθηκαν σε αυτό και όχι στη χαρούμενη πλευρά της βραδιάς. Τίποτα όμως δεν μπορεί να πάρει μακριά αυτό το ιδιαίτερο απόγευμα για μένα και τους οπαδούς μου. Όταν κοιτούσα στο κοινό, όλοι είχαν από ένα χαμόγελο στο πρόσωπο τους. Ανυπομονώ να ζήσω ξανά αυτή την υπέροχη εμπειρία».

Το αμφιλεγόμενο συμβάν συνέπεσε με την είδηση ότι ορισμένοι κάτοικοι της Γαλλίας διαδήλωσαν οργισμένοι εναντίον της Μαντόνα, επειδή κατά τη διάρκεια της συναυλίας παρουσιαζόταν σε μια τεράστια οθόνη το πρόσωπο της ηγέτιδας του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν μαζί με μία ναζιστική σβάστικα.