Ενοπλη ληστεία με τραυματισμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ν. Σμύρνης

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νέα Σμύρνη έγινε στις 13.30 το μεσημέρι της Παρασκευής από ένα άτομο το οποίο πριν εξαφανιστεί πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι την διευθύντρια.

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νέα Σμύρνη έγινε στις 13.30 της Παρασκευής από ένα άτομο το οποίο πριν εξαφανιστεί πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι την διευθύντρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης ο οποίος δεν φορούσε κουκούλα και ήταν καλοντυμένος μπήκε στο Ταμιευτήριο προσποιούμενος τον πελάτη και λίγα λεπτά μετά ζήτησε να του υποδείξουν που ήταν η διευθύντρια.

Όταν πήγε στο γραφείο της απαίτησε να του δώσει χρήματα απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα χρησιμοποιούσε χειροβομβίδα που είχε μαζί του. Η διευθύντρια αρνήθηκε λέγοντας πως δεν είχε δυνατότητα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης που φορούσε κοστούμι και περούκα άρπαξε τελικά από δυο ταμεία χρήματα – περίπου 10 με 12 χιλιάδες ευρώ – και κατά την διαφυγή του άρχισε να πυροβολεί όταν αντιλήφθηκε ότι είχε μπλοκάρει η πόρτα εξόδου. Τότε τραυματίστηκε στο χέρι η διευθύντρια.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή ενώ πελάτες και υπάλληλοι άρχισαν να καλούν την Αστυνομία.

Αμέσως στη περιοχή έφτασαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς επίσης και ασθενοφόρο που παρέλαβε την διευθύντρια για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk