Επιστρέφει το «Νήσος Χίος» στη γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη

Επιστρέφει στην «ενεργό δράση» το πλοίο «Νήσος Χίος» καθώς ολοκληρώθηκαν στο ναυπηγείο της Σύρου οι εργασίες επισκευής της ζημιάς που είχε προκληθεί μετά την πρόσκρουση στο λιμάνι της Τήνου. Ειδικότερα το πλοίο της Hellenic Seaways θα επανέλθει στη γραμμή Πειραιάς – Χίο – Μυτιλήνη

Επιστρέφει στην «ενεργό δράση» το πλοίο «Νήσος Χίος» καθώς ολοκληρώθηκαν στο ναυπηγείο της Σύρου οι εργασίες επισκευής της ζημιάς που είχε προκληθεί μετά την πρόσκρουση στο λιμάνι της Τήνου. Ειδικότερα το πλοίο της Hellenic Seaways θα επανέλθει στη γραμμή Πειραιάς – Χίο – Μυτιλήνη.

Παράλληλα το πλοίο «Νήσος Μύκονος» της ίδιας εταιρείας, που είχε αντικαταστήσει τις προηγούμενες ημέρες το «Νήσος Χίος», από 27 Ιουλίου θα εξυπηρετεί τη γραμμή από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Ικαρία και Σάμο.

Ειδικότερα θα αναχωρεί από Πειραιά κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.30 για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ και από Βαθύ κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή στις 09.00 για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά .

Επίσης από 21/8 το «Νήσος Μύκονος» θα αναχωρεί από Πειραιά κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο στις 14.00 για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ και από Βαθύ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 18.00 και κάθε Κυριακή στις 12.00 για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk