ΚΚΕ : Κανένα μέτρο σε βάρος του λαού – Διαγραφή του χρέους

Τη διαγραφή του χρέους και τη μη αναγνώριση του χρέους θέτει το ΚΚΕ ως πολιτικό αίτημα πρώτης γραμμής στο πεδίο της λαϊκής διεκδίκησης

Τη μη αναγνώριση του χρέους και επομένως τη διαγραφή του, θέτει το ΚΚΕ ως πολιτικό αίτημα πρώτης γραμμής στο πεδίο της λαϊκής διεκδίκησης.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , κυρία Αλέκα Παπαρήγα προέταξε αυτή τη θέση, σχολιάζοντας τη συνάντηση των τριών αρχηγών , την Πέμπτη (26.7.2012), και επισημαίνοντας ότι «όλα αυτά τα μεγάλα λόγια για αναδιαπραγμάτευση και για διεκδίκηση μέσα στην ΕΕ δεν χωράνε».

Η δήλωση της κυρίας Παπαρήγα σχετικά με τη συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι η εξής:
«Με αρχιμαέστρο τον κ. Μπαρόζο συναντήθηκαν σήμερα ο κ. Σαμαράς, ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος. Από τη στιγμή που κάθονται και συζητάνε να πάρουν 11,5 έως 13,5 δις μέτρα σε βάρος του λαού, αυτό και μόνο φτάνει. Αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα μεγάλα λόγια για αναδιαπραγμάτευση και για διεκδίκηση μέσα στην ΕΕ δεν χωράνε. Η θέση η δική μας είναι η εξής: Καμία συζήτηση, κανένα μέτρο σε βάρος του λαού. Και από αυτή την άποψη το θέμα της διαγραφής του χρέους, της μη αναγνώρισης του χρέους μπαίνει στην πρώτη γραμμή για το ελληνικό λαό ως πολιτική τοποθέτηση και δράση».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk