Το Ιωβηλαίο της Στέλα Μακάρτνεϊ

Χαράς Ευαγγέλια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αφ’ ενός το Ιωβηλαίο της Βασσίλισσας Ελισάβετ, αφ’ ετέρου οι Ολυμπιακοί και όλο αυτό το άδικα δαπανημένο χρήμα που εμείς – μια χώρα φτωχή – πληρώσαμε ακόμη ακριβώτερα. Τις Ολυμπιακές στολές σχεδίασε η Στέλα Μακάρτνεϊ, κόρη του ωραίου «Μπιτλ» Πολ και της Λίντα.

Χαράς Ευαγγέλια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αφ’ ενός το Ιωβηλαίο της Βασσίλισσας Ελισάβετ, αφ’ ετέρου οι Ολυμπιακοί και όλο αυτό το άδικα δαπανημένο χρήμα που εμείς – μια χώρα φτωχή – πληρώσαμε ακόμη ακριβώτερα.

Τις Ολυμπιακές στολές σχεδίασε η Στέλα Μακάρτνεϊ, κόρη του ωραίου «Μπιτλ» Πολ και της Λίντα. Σε συνεργασία με την Adidas, η κυρία Μακάρτνεϊ δεν έφτιαξε μόνο τις στολές έναρξης και λήξης, αλλά και τα αθλητικά ρούχα. Εμπνευσμένη ντιζάϊνερ η χορτοφάγος Στέλα, διακρίνεται για την σεμνότητα όσο και την αυτοπεποίθηση της. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, μαζί με τον άνδρα της γυρίζουν τον κόσμο, από το Λονδίνο στην Νέα Υόρκη και πίσω στο Παρίσι για να δείξουν τις συλλογές της. Όλα αυτά δε με μια αξιοπρέπεια και πίστη στις αρχές της.

Περιμένοντας να δούμε τα ρούχα, που ήδη κουτσομπολεύονται από τις συντάκτριες μόδας, εμείς συγχαίρουμε την Στέλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk