Ο Αστέριος Οικονομίδης ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά

Ανοίγουν τα στόματα στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος και προφυλακισμένος Αστέριος Οικονομίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ARCON, ζητάει να εμφανιστεί στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και να απολογηθεί συμπληρωματικά

Ανοίγουν τα στόματα στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος και προφυλακισμένος Αστέριος Οικονομίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ARCON, ζητάει να εμφανιστεί στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Είναι ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί στενά με τον πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο, αφού έχει διεκπεραιώσει όλες τις κατασκευές στα ακίνητα του πρώην υπουργού και στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σύμφωνα με τον Νίκο Ζήγρα γνωρίζει πολλά.

Έγκυρες πηγές επιμένουν ότι επιθυμεί και αυτός να ξετυλίξει το κουβάρι με την υπόθεση των περιουσιακών του κ. Τσοχατζόπουλου και να δώσει νέα στοιχεία.

Τις επόμενες ημέρες η κυρία Βίκη Σταμάτη θα καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης ενώ ο κύπριος πολιτικός Ντίνος Μιχαηλίδης θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του Νίκου Ζήγρα για όσα του καταλόγισε με την πρόσφατη απολογία του.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία