«Η Τσέκου εκβίαζε τον Ζαχόπουλο» συμφωνούν όλοι οι μάρτυρες

Συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο η εκδίκαση της υπόθεσης Ζαχόπουλου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας πριν από πέντε περίπου χρόνια με την απόπειρα αυτοκτονίας του τότε Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Οι μάρτυρες που κατέθεσαν την Τρίτη, ανέφεραν ότι η κυρία Εύη Τσέκου εκβίαζε τον κ. Χρ. Ζαχόπουλο

Συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο η εκδίκαση της υπόθεσης Ζαχόπουλου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας πριν από πέντε περίπου χρόνια με την απόπειρα αυτοκτονίας του τότε Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Οι μάρτυρες που κατέθεσαν την Τρίτη, ανέφεραν ότι η κυρία Εύη Τσέκου εκβίαζε τον κ. Χρ. Ζαχόπουλο.

Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι η κυρία Τσέκου ούσα ερωμένη του κ. Ζαχόπουλου και συμβασιούχος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, τον εκβίαζε να της εξασφαλίσει μονιμοποίηση προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.

Η μάρτυς κυρία Ελένη Κουντούρη, τότε τμηματάρχης του υπουργείου, ανέφερε ότι ο κ. Ζαχόπουλος της είχε εμπιστευτεί την κατάσταση και της είχε ζητήσει να καταθέσει σχετικά αν χρειαστεί.

Ο τότε διευθυντής του υπουργείου κ. Β. Διονυσόπουλος, αναφέρθηκε σε διάχυτη αίσθηση στους διαδρόμους του υπουργείου ότι «η Τσέκου »κρατάει» με κάτι τον Γενικό», ενώ ο φίλος του κ. Ζαχόπουλου, κ. Γ. Μυλωνάς, μίλησε για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του κ. Ζαχόπουλου, καθώς «η Τσέκου ήθελε να τον εκμηδενίσει».

Τέλος, ο κ. Α. Σιδέρης, επίσης φίλος του ενάγοντα, δήλωσε ότι «στην προσωπική ζυγαριά του Χρ. Ζαχόπουλου μέτρησε ο εκβιασμός και η διαπόμπευση. Φοβόταν ότι θα δημοσιοποιηθεί το προσωπικό αυτό υλικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk