Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, η περιπέτεια του πολίτη που δεν μπορούσε να πάρει φορολογική ενημερότητα

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά.

Η περιπέτεια του πολίτη που δεν μπορούσε να πάρει φορολογική ενημερότητα επειδή βρέθηκε να χρωστάει στην Εφορία ένα λεπτό του ευρώ (!) είναι αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο (δεν) λειτουργεί το Δημόσιο. Ακούγοντας τον παθόντα να αποκαλύπτει στον BHMA FM 99,5 πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε προκειμένου να πάρει την απαραίτητη βεβαίωση (αφού προηγουμένως αποπλήρωσε το… τεράστιο χρέος του), αλλά και να καταγγέλλει την απροθυμία και την αδυναμία των υπεύθυνων να τον εξυπηρετήσουν, τη στιγμή που ο ίδιος δεν είχε καμία πρόθεση να κλέψει το κράτος, αισθάνομαι την ανάγκη να προτρέψω τον νέο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να ξεσκονίσει λιγάκι το Taxis από τις αγκυλώσεις του. Αλλά και να τον προτρέψω, αντί να μαζεύει τα χρωστούμενα… ψίχουλα, να ασχοληθεί σοβαρά με εκείνους που τα πήραν όλα μαύρα και τώρα καλούνται να τα δηλώσουν για να τα σώσουν.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, και για να περάσουμε σε πραγματικά… σοβαρά θέματα, το σεξ κοιμίζει τους άνδρες, το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

* Η τάση τους να αλλάζουν πλευρό και να χάνονται στην αγκαλιά του Μορφέα αμέσως μετά την ερωτική πράξη δεν οφείλεται τελικά στο ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τις δικές τους ανάγκες και αδιαφορούν για τις συντρόφους τους (οι οποίες θέλουν μπλα μπλα και επιπλέον χαδάκια) αλλά στο ότι το εγκέφαλός τους είναι προγραμματισμένος να ξεκουράζεται αμέσως μετά τη… συγκίνηση της συνεύρεσης.

* Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ερευνητές που εργάζονται σε κυβερνητικούς οργανισμούς της Γαλλίας. Αναρωτιέμαι αν είναι όλοι άνδρες που ψάχνουν για άλλοθι…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk