• Αναζήτηση
 • Παραιτήθηκε βουλευτής της Χρυσής Αυγής

  Την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Νικ. Σιώης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην εκλογική περιφέρεια των Σερρών. Την έδρα του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στις Σέρρες κ. Αρ. Ματθαιόπουλος

  Την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Νικ. Σιώης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην εκλογική περιφέρεια των Σερρών. Την έδρα του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στις Σέρρες κ. Αρ. Ματθαιόπουλος.

  Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Σιώη δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι επικαλείται «φόρτο εργασίας». Στο παρελθόν πάντως ο κ. Σιώης είχε δηλώσει (κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου) άνεργος.

  Στο βιογραφικό του ωστόσο που κατέθεσε στη Βουλή, δηλώνει διαιτητής ποδοσφαίρου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των Σερρών. Ο νέος βουλευτής που καταλαμβάνει την έδρα θεωρείται στενός συνεργάτης της κόρης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας.
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk