Φ. Κουβέλης: Πρέπει να βιαστούμε με τις μεταρρυθμίσεις

Υπό τον Φώτη Κουβέλη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Υπό τον Φώτη Κουβέλη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και της συνολικής κυβερνητικής πολιτικής, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο για την πορεία του έργου της κυβέρνησης και των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί, όπως επίσης και τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου και ιδιαίτερα των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών.

Επανέλαβε τη σταθερή θέση της κυβέρνησης για τη μη λήψη οριζόντιων περικοπών το 2012, υπογραμμίζοντας την προσήλωση σε μέτρα και πολιτικές που θα ανακουφίζουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές, ο κ. Κουβέλης είπε ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος πρέπει να είναι με συγκεκριμένες στοχεύσεις και κάλεσε τους βουλευτές να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες και τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk