ΑΠΘ: Και δεύτερη εισαγγελική έρευνα για το iPhone του αντιπρύτανη

Νέα προκαταρκτική εξέταση μέσα σε λίγες ημέρες παρήγγειλε η Εισαγγελία, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία ή της υπεξαίρεσης

Νέα προκαταρκτική εξέταση μέσα σε λίγες ημέρες παρήγγειλε η Εισαγγελία, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία ή της υπεξαίρεσης σχετικά με τις καταγγελίες για κινητό τηλέφωνο iPhone που φέρεται να δώρισε ο αντιπρύτανης κ. Ι. Παντής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ηθοποιό-παρουσιάστρια και την αγορά μιας τηλεόρασης κι ενός DVD player για την κατασκήνωση του Πανεπιστημίου που παραδόθηκαν στο σπίτι του.

Την υπόθεση αποκάλυψε κυριακάτικη εφημερίδα, ενώ ο ίδιος ο κ. Παντής διέψευσε το δημοσίευμα, αποδίδοντας κίνητρα εκδίκησης στον υπάλληλο του Πανεπιστημίου που φέρεται να διέρρευσε τα σχετικά έγγραφα, τον οποίο και κατηγόρησε για χρηματισμό. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει απολυθεί από το Πανεπιστήμιο.

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ απάντησαν με μηνύσεις στην εφημερίδα, ενώ την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης για την βασιμότητα ή μη των καταγγελιών θα διενεργήσει το ΣΔΟΕ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk