Δ. Χριστόφιας: Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία ονόματι «αγορές»

Σφοδρή επίθεση κατά των αγορών εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ.Χριστόφιας, ενώ αρχές της εβδομάδας αναμένεται στη Λευκωσία η τρόικα για διαβουλεύσεις με την κυπριακή κυβέρνηση ώστε να καθοριστούν το ποσό της χρηματοδοτικής στήριξης και οι όροι της δανειακής σύμβασης.

Σφοδρή επίθεση κατά των αγορών εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται στη Λευκωσία η τρόικα για διαβουλεύσεις με την κυπριακή κυβέρνηση ώστε να καθοριστούν το ποσό της χρηματοδοτικής στήριξης και οι όροι της δανειακής σύμβασης.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», σε εκδήλωση για τους αγνοουμένους της κυπριακής τραγωδίας ο κύπριος πρόεδρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γιατί η Ελλάδα υποφέρει στον βαθμό που υποφέρει σήμερα; Διότι, πέρα από τις ευθύνες τις ελλαδικές, υπάρχουν οι σκοπιμότητες. Γιατί αύριο η Κύπρος μπορεί να βρεθεί στη δίνη και στη μέγκενη; Διότι υπήρξαν και εντός, αλλά υπάρχουν και εκτός σκοπιμότητες, οι οποίες έχουν σχέση με τα συμφέροντα τάξεων και ανθρώπων».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια διεθνής, επιτρέψετε μου να πω, συνωμοσία, που ακούει στο όνομα «αγορές». Οι αγορές οι λεγόμενες είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλουν να καθυποτάξουν λαούς ολόκληρους υπό τη δική τους
εκμετάλλευση και τον δικό τους έλεγχο. Αυτό γίνεται. Άρχισαν να το κατανοούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν πλήρως δεν ξέρω τι και πόσα τιμήματα θα πληρώσουν οι λαοί της ίδιας της Ένωσης αλλά και ευρύτερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk