Τα… απόκρυφα του Μικ Τζάγκερ στο ξανά προσκήνιο

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Who, Πιτ Τάουνσεντ, βρήκε έναν εύκολο τρόπο για να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σχετικά με το νέο τουρ του γκρουπ: να αναφερθρεί στο… μόριο του Μικ Τζάγκερ, το οποίο τελευταία έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

«Αυτό που θυμάμαι σχετικά με το μέγεθος του μορίου του Μικ Τζάγκερ…», άρχισε να λέει ξαφνικά ο Τάουνσεντ. «Θυμάμαι ότι ήταν μεγάλο και ιδιαίτερα γευστικό…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το…πέος του Μικ Τζάγκερ βρέθηκε στην επικαιρότητα όταν στο αυτοβιογραφικό πόνημα που εξέδωσε ο κιθαρίστας του γκρουπ, Κιθ Ρίτσαρντς, παρέθεσε στοιχεία περί ανεπάρκειας και περιορισμένου μεγέθους του «εργαλείου» του Μικ Τζάγκερ. Τον πρώην σύζυγό της έσπευσε να υπερασπιστεί η 54χρονη σήμερα Τζέρι Χολ με την οποία είχαν επεισοδιακή σχέση και χωρισμό.

«Ο Μικ είναι πολύ προικισμένος», δήλωσε η πρώην κυρία Τζάγκερ. «Αν είναι κάποιος που ξέρει, είμαι εγώ», συνέχισε η Χολ. «Ήμουν μαζί του επί 23 χρόνια. Ο Κιθ απλά ζηλεύει» ολοκλήρωσε δίνοντας και τη δική της εκδοχή για τον λόγο της όποιας κόντρας ανάμεσα στους δύο άντρες.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk