Νέα σύμβαση για την κοινή πλατφόρμα των Χρηματιστηρίων Αθηνών – Κύπρου

Τα Χρηματιστήρια Αθηνών (ΧΑ) και Κύπρου (ΧΑΚ) προχώρησαν σήμερα 19 Ιουλίου 2012, σε υπογραφή νέας αναθεωρημένης σύμβασης, διάρκειας 5 ετών, για την υποστήριξη της λειτουργίας της αγοράς ΧΑΚ μέσω της κοινής πλατφόρμας ΧΑ- ΧΑΚ.

Τα Χρηματιστήρια Αθηνών (ΧΑ) και Κύπρου (ΧΑΚ) προχώρησαν σήμερα 19 Ιουλίου 2012, σε υπογραφή νέας αναθεωρημένης σύμβασης, διάρκειας 5 ετών, για την υποστήριξη της λειτουργίας της αγοράς ΧΑΚ μέσω της κοινής πλατφόρμας ΧΑ- ΧΑΚ. Μέσω της νέας σύμβασης ο όμιλος ΕΧΑΕ και το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, θα επιδιώξουν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και δράσεις, προς τους επενδυτές και των δύο αγορών.

«Η μέχρι σήμερα λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας, έχει αποφέρει αμοιβαία οφέλη σε όλα τα επίπεδα της από κοινού δράσης των δύο Χρηματιστηρίων, καθώς και διευκόλυνση της προσβασιμότητας και χρήσης των αγορών τους. Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο, όμως, χρηματιστηριακό περιβάλλον, διαμορφώνονται, ραγδαία, νέες σημαντικές προκλήσεις και απαιτήσεις, τις οποίες τα δύο Χρηματιστήρια καλούνται να αντιμετωπίσουν, κατά το δυνατό, από κοινού, για την περαιτέρω ανάπτυξή τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk