Καμία ανοχή στους μιζαδόρους των όπλων

Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση μεγίστης διαφθοράς

Καμία ανοχή στους μιζαδόρους των όπλων | tovima.gr

Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση μεγίστης διαφθοράς του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού Άμυνας κ. Ακη Τσοχατζόπουλου ξεπερνούν κάθε φαντασία και εξοργίζουν αφάνταστα τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Οι μίζες έπεφταν σαν το χαλάζι, ένας χορός εκατομμυρίων φαίνεται πως είχε στηθεί εδώ και δεκαετίες γύρω από τις προμήθειες των όπλων και το χειρότερο: επρόκειτο για κοινό μυστικό, που έμενε αδιερεύνητο επειδή το έγκλημα καλυπτόταν από την ασυλία που απολάμβαναν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα.

Όπως τώρα αποκαλύπτεται, η κλοπή ήταν διαρκής και μάλιστα στο όνομα της εθνικής άμυνας και ασφάλειας. Και κατά τα φαινόμενα, έχει προεκτάσεις απίθανες εδώ και στη μαρτυρική Κύπρο. Και τα πρόσωπα είναι κυνικά, απόλυτα διεφθαρμένα, οριζόμενα από το χρήμα και μόνο απ’ αυτό.

Είναι φανερό πια ότι σχεδίαζαν τις προμήθειες των όπλων για τις μίζες και μόνο γι’ αυτές. Επιβεβαιώνεται στην περίπτωσή μας ο λόγος του Μποδοσάκη που έλεγε χαρακτηριστικά: «Τζάνεμ δεν είναι οι μίζες το θέμα, είναι οι δουλειές που εφευρίσκονται για να βγουν οι μίζες».

Αυτό λοιπόν το ξενδιάτροπο καθεστώς της μίζας πρέπει να ξεπατωθεί τώρα, μια και καλή.

Η όποια ανοχή προσβάλει, εξοργίζει και εξεγείρει τον ελληνικό λαό που υφίσταται τα πάνδεινα.

Κοινή είναι πια η απαίτηση να έλθουν όλα στο φως και να τιμωρηθούν σκληρά όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες