Κοινό μέτωπο ΣΔΟΕ – Παπαστράτου για τα παράνομα τσιγάρα

Σε συνάντηση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) κ. Ιωάννη Διώτη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Παπαστράτος» κ. Νικήτα Θεοφιλόπουλο συζητήθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα, που πλήττει τα κρατικά έσοδα και το νόμιμο εμπόριο

Σε συνάντηση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) κ. Ιωάννη Διώτη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Παπαστράτος» κ. Νικήτα Θεοφιλόπουλο συζητήθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα, που πλήττει τα κρατικά έσοδα και το νόμιμο εμπόριο.
Ως πρώτο βήμα αυτής της συνεργασίας, η «Παπαστράτος» θα καλύψει εξ ολοκλήρου το κόστος καταστροφής μεγάλης ποσότητας κατασχεμένων τσιγάρων, πρώτων υλών και μηχανημάτων. Επιπλέον, η «Παπαστράτος» προσφέρθηκε να παράσχει τεχνογνωσία, εκπαίδευση και πόρους για την ενημέρωση του εμπορίου και των καταναλωτών. Ο κ. Διώτης καλωσόρισε την πρωτοβουλία της «Παπαστράτος» για την από κοινού αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk