Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Μετά από παραιτήσεις και διαδοχικές συνεδριάσεις προκειμένου να συμπληρωθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την Τρίτη τη νέα του σύνθεση.

Μετά από παραιτήσεις και διαδοχικές συνεδριάσεις προκειμένου να συμπληρωθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την Τρίτη τη νέα του σύνθεση:

«Επειτα από την παραίτηση του Γιάννη Αγγέλη, Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγμένου με την παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι)» και την αντικατάστασή του από τον συνάδελφο Μωυσή Λίτση, της ιδίας παρατάξεως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, στη σημερινή του συνεδρίαση, εξέλεξε ως Ταμία του Δ. Σ. το συνάδελφο Μωυσή Λίτση, με ψήφους επτά υπέρ και μίας λευκής επί οκτώ παρόντων μελών.

Επίσης, έπειτα από την παραίτηση του Ηλία Κανέλλη, εκλεγμένου ως μέλος του Δ. Σ. με την παράταξη «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» και την παραίτηση των επόμενων αναπληρωματικών κατά σειράν εκλογής, τη θέση του ανέλαβε ο συνάδελφος Ευθύμιος Διόγος, ως αμέσως επόμενος εκλεγμένος αναπληρωματικός της ιδίας παράταξης.

Επομένως, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Τρίμης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νανά Νταουντάκη
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Ράμμος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαρία Αντωνιάδου
ΤΑΜΙΑΣ: Μωυσής Λίτσης
ΜΕΛΗ: Μαρία Γκίκα, Ευθύμιος Διόγος, Χρήστος Κυρίτσης, Σταμάτης Νικολόπουλος, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Γιώργος Φιλιππάκης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk