Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες: Να παραιτηθεί ο Καράκωστας

Την παραίτηση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ι.Καράκωστα, ή την απομάκρυνσή του επιμένουν να ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με νέες δηλώσεις με αφορμή τις σχέσεις του με την εταιρεία Siemens

Την παραίτηση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ι.Καράκωστα, ή την απομάκρυνσή του επιμένουν να ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με νέες δηλώσεις με αφορμή τις σχέσεις του με την εταιρεία Siemens.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει εξαφανιστεί, μαζί με τις κορώνες του για συκοφαντίες και αθλιότητες. Ο κ. Καράκωστας απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ επιβεβαιώνει την ίδια ώρα το περιεχόμενο και την ουσία των πολιτικών μας καταγγελιών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.

Υπογράμμισε ότι «δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν από εδώ και εμπρός: Να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία ο κ. Σαμαράς και να απομακρύνει τον κ. Καράκωστα ή να δείξει στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Καράκωστας και να παραιτηθεί».

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τόνισε ο κ. Ζώης, «ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δε μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου-Χριστοφοράκου στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική