Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Τράπεζα Κύπρου ο Γιάννης Κυπρή

Το διορισμό του Γιάννη Κυπρή, μέχρι πρότινος αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου που έμεινε κενή μετά την παράιτηση του Ανδρέα Ηλιάδη, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου

Το διορισμό του Γιάννη Κυπρή, μέχρι πρότινος αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου που έμεινε κενή μετά την παράιτηση του Ανδρέα Ηλιάδη, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης αποφάσισε όπως στη θέση του Πρώτου Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου παραμείνει ο κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης.

Ο κ. Γιάννης Κυπρή σπούδασε Οικονομικά με υποτροφία στο London School of Economics και στη συνέχεια απέκτησε τον τίτλο του Chartered Accountant. Το 1980 προσλήφθηκε από το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου και κατείχε σειρά ανώτερων διευθυντικών θέσεων.

Το 2006 διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου και το 2010 Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος από το 1998.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, εύχεται στους κ.κ. Κυπρή και Πεχλιβανίδη κάθε επιτυχία στο έργο τους. Εκφράζει επίσης την πεποίθηση ότι με την εμπειρία τους και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα και όλο το προσωπικό, θα ενισχύσουν περαιτέρω το Συγκρότημα για να αντεπεξέλθει με επιτυχία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk