Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Παράταση στους μικρομηκάδες

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση των Ελλήνων κινηματογραφιστών στην ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή ταινιών μικρού μήκους στο νέο διαγωνιστικό τμήμα που εισήγαγε φέτος το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (θα πραγματοποιηθεί στον Σεπτέμβριο), οι διοργανωτές ανήγγειλαν παράταση στην προθεσμία παράδοσης μικρού μήκους, ελληνικών, ταινιών

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση των Ελλήνων κινηματογραφιστών στην ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή ταινιών μικρού μήκους στο νέο διαγωνιστικό τμήμα που εισήγαγε φέτος το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (θα πραγματοποιηθεί στον Σεπτέμβριο), οι διοργανωτές ανήγγειλαν παράταση στην προθεσμία παράδοσης μικρού μήκους, ελληνικών, ταινιών.

Η υποβολή συμμετοχών ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 1 Αυγούστου (η σφραγίδα ταχυδρομείου να φέρει αυτή την ημερομηνία) προκειμένου να προλάβουν να καταθέσουν τις ταινίες τους.

Θυμίζουμε ότι για να συμμετάσχει κανείς στη διαδικασία επιλογής των ταινιών που θα επιλεγούν για να προβληθούν στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, αρκεί να στείλει την μικρού μήκους ταινία του στα γραφεία του φεστιβάλ σε οποιοδήποτε φορμάτ (αναλογικό ή ψηφιακό).

Για την ανάδειξη του τελικού νικητή, που θα βραβευτεί με 2.000 ευρώ, θα συσταθεί ειδική κριτική επιτροπή η οποία θα απονείμει και το μεγάλο βραβείο. Τα κινηματογραφικά είδη που μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό δεν έχουν περιορισμό και περιλαμβάνουν από ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης αλλά και ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Για την υποβολή ταινίας στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, θα πρέπει να συμπληρωθεί σχετική αίτηση που μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα www.aiff.gr και να την στείλει στην παρακάτω διεύθυνση, μαζί με ένα αντίγραφο της ταινίας: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Μπενάκη 515238 Χαλάνδρι Αθήνα
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk