Ο Luke Bonner είναι σχεδιαστής με ειδίκευση στα πολυμέσα και τη ψηφιακή τεχνολογία, γνωστός κυρίως για τις δουλειές του στο χώρο της διαφήμισης. Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η εφημερίδα “The Guardian”, το περιοδικό “Creative Review”και οι τηλεοπτικοί σταθμοί BBC και Channel 4.

Αυτή τη φορά αποφασίζει να καταπιαστεί με κάτι τελείως διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα δημιουργεί, σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής σκηνών FieldCandy, μια σκηνή για…φάγωμα που έχει το σχήμα αλλά και την εμφάνιση μιας δροσερής φέτας καρπουζιού. Η φαντασία του όμως δεν τελειώνει εδώ. Η συλλογή διαθέτει και άλλες «λαχταριστές» σκηνές-έργα τέχνης όπως αυτή που αναπαριστά ένα μεγάλο κομμάτι τυριού, μια άλλη με εκατοντάδες πολύχρωμες καραμελίτσες αλλά και εκείνη που απεικονίζει κατακόκκινες φράουλες με παγωτό.

Τα έντονα χρώματα και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες συμβάλλουν στην εξωτερική αληθοφάνεια της ευφάνταστης αυτής δημιουργίας που ωστόσο δεν στερείται τεχνικών χαρακτηριστικών και ποιότητας. Η συγκεκριμένη σκηνή που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα διαθέτει εσωτερικό μέρος κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικό βαμβάκι, πόλους και μαντάλους αλουμινίου για να διατηρείται σταθερή σε περίπτωση δυνατού ανέμου αλλά και αδιάβροχο-πυράντοχο εξωτερικό κάλυμμα. Οι διαστάσεις της είναι: μήκος 3,55 μ., πλάτος 1,70μ. και ύψος 1,40μ.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι σκηνές της FieldCandy που είναι αφιερωμένες σε άλλα θέματα όπως η σκηνή-βιβλίο, η σκηνή-γρασίδι, η σκηνή-pink ladies, η σκηνή με τις πεταλούδες κ.τ.λ.
 
*Ολα τα σχέδια είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και οι τιμές ξεκινούν από € 494