Βράβευση για την VODAFONE

Την υψηλότερη διάκριση σε δύο κατηγορίες βραβείων στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Business IT Excellence Awards» απέσπασε η Vodafone. Όπως αναφέρει η εταιρία, βραβεύθηκαν πρωτοβουλίες «που αφορούν στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ΙΤ για τη βελτιστοποίηση της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας κινητής επικοινωνίας για την εφαρμογή και λειτουργία του προγράμματος της Τηλεϊατρικής»

Την υψηλότερη διάκριση σε δύο κατηγορίες βραβείων στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Business IT Excellence Awards» απέσπασε η Vodafone. Όπως αναφέρει η εταιρία, βραβεύθηκαν πρωτοβουλίες «που αφορούν στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ΙΤ για τη βελτιστοποίηση της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας κινητής επικοινωνίας για την εφαρμογή και λειτουργία του προγράμματος της Τηλεϊατρικής».

Η πρώτη διάκριση αφορούσε «το μεγαλύτερο έργο πληροφορικής στο Ελληνικό χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία δύο χρόνια», το οποίο «περιλάμβανε αλλαγές σε περισσότερα από 20 βασικά συστήματα για το οποίο συνεργάστηκαν περισσότερα από 550 άτομα σε 10 χώρες ώστε να επιτευχθούν οι τεχνικοί, εμπορικοί και οικονομικοί στόχοι».
Στη δεύτερη διάκριση η Vodafone τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο για το Πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής, καθώς αξιοποιώντας «την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας και συγκεκριμένα το δυναμικά εξελισσόμενο δίκτυο της εταιρείας, στον τομέα της υγείας» η εταιρία παρέχει ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας σε όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους, «συνεισφέροντας ουσιαστικά στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας».

«Στη Vodafone, έχουμε στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι επενδύσεις μας σε νέες τεχνολογίες, συστήματα ΙΤ, καθώς και στο δίκτυό μας έχουν ως βασικό ωφελημένο τον πελάτη μας ο οποίος απολαμβάνει κορυφαίες και αξιόπιστες υπηρεσίες επικοινωνίας» δήλωσε ο Chief Information Officer της Vodafone, κ. Αλέξανδρος Πατεράκης.

«Tο βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση για το πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής, το οποίο υλοποιούμε και εφαρμόζουμε με συνέπεια τα τελευταία επτά χρόνια. Στη Vodafone, μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, επενδύουμε στον τομέα της υγείας, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας» σχολίασε η υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone, κυρία Ναυσικά Ζευγώλη.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk