Αυξήσεις 2% στη Μέτκα του Μυτιληναίου

H καλή πορεία της Μετκα, θυγατρικής του ομίλου Μυτιληναίου, είχε ως αποτέλεσμα να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, βάσει της οποίας οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα λάβουν αυξήσεις 2%

H καλή πορεία της Μετκα, θυγατρικής του ομίλου Μυτιληναίου, είχε ως αποτέλεσμα να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, βάσει της οποίας οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα λάβουν αυξήσεις 2%. Σε μια περίοδο που τα εργασιακά δικαιώματα καταπατούνται ή στην καλύτερη περίπτωση οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μειώσεις μισθών, μειωμένα ωράρια και εκ περιτροπής εργασία, η διοίκηση της εταιρείας συμφώνησε στις απαιτήσεις του προσωπικού για αυξήσεις, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην ραγδαία αύξηση των μεγεθών της Μέτκα τελευταία χρόνια. Η Μέτκα δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργειακών έργων με το σύνολο σχεδών των συμβολαίων της να προέρχονται από το εξωτερικό.
Το 2011 η Μέτκα είχε τζίρο 1 δισ. ευρώ από 580 εκατ. ευρώ το 2010 και καθαρά κέρδη 115 εκατ. ευρώ έναντι 60 εκατ. ευρώ. Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων ανέρχεται στα 1,7 δισ. ευρώ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk