Η Chanel σίγουρα ξέρει πώς να κάνει τις γυναίκες να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο για τα νέα προϊόντα της. Εν αναμονή, λοιπόν, της νέας χρωματικής παλέτας του αγαπημένου κραγιόν Rouge Allure, η οποία θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 14 Σεπτεμβρίου, ο γαλλικός οίκος μόδας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και εκτυφλωτικό βίντεο για την προώθηση του.

Ο εξειδικευμένος δημιουργικός σκηνοθέτης της Chanel για τα καλλυντικά της, Πήτερ Φίλιπς, δημιούργησε για χάρη των νέων χρωμάτων το «Miroir Miroir», στο οποίο κυριαρχούν φυσικά οι καθρέφτες. Πρωταγωνίστρια είναι το μοντέλο από τη Λετονία Ινγκούνα Μπουτάν, με το πρόσωπο της να είναι καλυμμένο από μια σειρά αστραφτερούς καθρέφτες, ενώ το μόνο που ξεχωρίζει είναι τα μπλε της μάτια και τα βαμμένα με το Rouge Allure χείλη της.

Μιλώντας για το νέο του βίντεο, ο Φίλιπς εξήγησε ότι ήθελε εδώ και καιρό να καταγράψει αυτή την εικόνα με τους καθρέφτες, επηρεασμένος από μία δουλειά που είχε κάνει παλαιότερα. «Λάτρεψα αυτή τη λαμπερή επίδραση που σε υπνωτίζει, η οποία δυστυχώς χάνεται εν μέρει σε μια φωτογραφία» δήλωσε.

Το βίντεο αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις νέες πέντε αποχρώσεις του Rouge Allure: Pimpante, Excentrique, Enjouée, Exaltée, Palpitante. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, ας απολαύσουμε το «Miroir Miroir».