Μήνυση κατά των λογιστών της κατέθεσε η Ριάνα.

Η 24χρονη ποπ σταρ ανακάλυψε πρόσφατα, έπειτα από έλεγχο της αμερικάνικης εφορίας ότι η εταιρεία Berdon LLP στην οποία έχει αναθέσει την διαχείριση των χρημάτων της, της έχει υπεξαιρέσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά για τις υπηρεσίες της, υπερχρεώνοντας τα budget των συναυλιών της και ταυτόχρονα αποκρύπτοντας της την πραγματική εικόνα των οικονομικών της.

Για παράδειγμα -σύμφωνα με όσα αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε η Ριάνα- κατά την διάρκεια της περιοδείας της «Last Girl on Earth tour» (2010-2011) η εν λόγω εταιρεία έπαιρνε το 23% των κερδών, ενώ η ίδια η σταρ μόλις το 6%.

Η Ριάνα συνεργάζεται με την συγκεκριμένη εταιρεία λογιστών από την ηλικία των 16 ετών, τότε που έκανε τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα στον χώρο της μουσικής και βεβαίως εξεπλάγην όταν διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκε καταχράστηκαν τα χρήματά της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ντίβα της μουσικής είναι έξαλλη με το γεγονός και ως εκ τούτου αποφασισμένη να δώσει μια σκληρή δικαστική μάχη.