Πιο υγιής, λαμπερή και σε εξαιρετική φόρμα η νεαρή ποπ σταρ φαίνεται πως απολαμβάνει επιτέλους όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που τα τελευταία χρόνια είδε την προσωπική της ζωή να διαλύεται και την καριέρα της να μπαίνει για αρκετό καιρό στο ψυγείο, βρήκε την δύναμη να σταθεί στα πόδια της, να ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του μάνατζέρ της Τζέισον Τράβικ και το κυριότερο να χαρεί τους δύο γιους της.

Απόδειξη οι φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter της από τις πρόσφατες οικογενειακές διακοπές της στη Χαβάη, αγκαλιά με τον αγαπημένο της και τους μικρούς Σον Πρέστον (6 ετών) και Τζέιντεν Τζέιμς (5 ετών).

Η 30χρονη σταρ επέλεξε τον εν λόγω εξωτικό προορισμό σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Χ-Factor στο οποίο είναι φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής.

«Ετοιμαζόμαστε για την πισίνα. Θα περάσουμε υπέροχα» ήταν το σχόλιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάτω από την φωτογραφία της που την δείχνει χαμογελαστή πλάι στα παιδιά της στην σουίτα της στο Μάουι, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει επίσης με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της με φόντο την κοσμοπολίτικη Χαβάη.