Κυψέλη: Λαθρεμπόριο αναβολικών σε φαρμακείο εντόπισε το ΣΔΟΕ

Λαθρεμπόριο αναβολικών, συνολικού ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, προς την Αλβανία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης πραγματοποιούσε φαρμακοποιός της Κυψέλης, όπως προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου.

Λαθρεμπόριο αναβολικών, συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, προς την Αλβανία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης πραγματοποιούσε φαρμακοποιός της Κυψέλης, όπως προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου.

Τα αρμόδια στελέχη του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο ερευνών για τις συναλλαγές πολλών φαρμακείων στην Αθήνα και στην περιφέρεια έφθασαν στα «ίχνη» του συγκεκριμένου φαρμακοποιού, ο οποίος έκανε παράνομες εξαγωγές επικίνδυνων αναβολικών που προορίζονταν για αθλητές, γυμναστήρια και άλλους αγοραστές σε χώρες της Ευρώπης.

Επιπλέον τα στελέχη του ΣΔΟΕ συνέταξαν το τελευταίο 24ωρο δικογραφία που αφορά την εμπλοκή εταιρείας αγροτικών προϊόντων στην Ηλεία σε υποθέσεις έκδοσης εικονικών τιμολογίων συνολικού ύψους 1.055.000 ευρώ με τη συνεργασία ιδιωτών στην Τριφυλία Μεσσηνίας.

Άλλη δικογραφία αφορά υπόθεση λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων, πούρων και ποτών από βούλγαρο έμπορο που ζει στην περιοχή της Λακωνίας και ο οποίος φέρεται να ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με 1.900.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία