Στη δικαιοσύνη οι δημοσιογράφοι Μ. Τριανταφυλλόπουλος και Ν. Γεωργιάδης

Αυτοβούλως εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr κ. Ν. Γεωργιάδης. Από χθες το απόγευμα πάντως είχε κινηθεί σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τους ο δημοσιογράφος κ. Κ. Βαξεβάνης.

Αυτοβούλως εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr κ. Ν. Γεωργιάδης. Από χθες το απόγευμα πάντως είχε κινηθεί σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος κ. Κ. Βαξεβάνης.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γ. Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο κ. Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Συγκεκριμένα μάλιστα, το site έγραφε πως αυτό το «θάψιμο» σχετίζεται με κυκλώματα λαθρεμπόρων πετρελαίου.

Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε έπειτα από γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα.Οι δύο δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk