Στη δικαιοσύνη οι δημοσιογράφοι Μ. Τριανταφυλλόπουλος και Ν. Γεωργιάδης

Αυτοβούλως εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr κ. Ν. Γεωργιάδης. Από χθες το απόγευμα πάντως είχε κινηθεί σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τους ο δημοσιογράφος κ. Κ. Βαξεβάνης.

Αυτοβούλως εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr κ. Ν. Γεωργιάδης. Από χθες το απόγευμα πάντως είχε κινηθεί σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος κ. Κ. Βαξεβάνης.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γ. Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο κ. Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Συγκεκριμένα μάλιστα, το site έγραφε πως αυτό το «θάψιμο» σχετίζεται με κυκλώματα λαθρεμπόρων πετρελαίου.

Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε έπειτα από γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα.Οι δύο δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk