Δεν παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής μηχανογραφικών

Δεν αναμένεται εφέτος να δοθεί παράταση στην ημερομηνία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, η οποία και λήγει σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 12 το βράδυ

Δεν αναμένεται εφέτος να δοθεί παράταση στην ημερομηνία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, η οποία και λήγει σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 12 το βράδυ.

Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Παιδείας, ο βαθμός οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων είναι ήδη σε ικανοποιητικό βαθμό, φτάνει το 90%, οπότε και δεν χρειάζεται καμία παράταση στην διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε παραταθεί κατά δυο ημέρες η προθεσμία κατάθεσης των «ηλεκτρονικών» μηχανογραφικών, καθώς ήταν η πρώτη χρονιά εφαρμογής του νέου συστήματος και πολλοί υποψήφιοι είχαν μπερδευτεί και δεν είχαν οριστικοποιήσει εγκαίρως τα μηχανογραφικά τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι, δύο ημέρες πριν από την αρχική λήξη της προθεσμίας, το 1/3 των υποψηφίων είχε οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του και από τους υπόλοιπους, το 85% έχει καταθέσει προσωρινό μηχανογραφικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk